BibTex RIS Cite

Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru

Year 2005, Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1, - , 24.06.2016

Abstract

Bu makalede, Model tabanlı Yapay Sinir Ağı(MYSA) kullanarak sayısal görüntülerde kenar çıkarma problemine etkili bir çözüm önerisi getirilir. Bu çalışmanın amacı, kenar çıkarma problemi gibi lineer olmayan problemleri öğretmek için MYSA’nın adaptasyon yeteneğini kullanmanın yararlarını sınamaktır. Kullanılan MYSA sayesinde gri seviyeli görüntüler gri seviyeli görüntüler iki seviyeli kenar görüntülerine dönüştürülür. Elde edilen kenar sonuçları popüler kenar çıkarıcı olarak bilinen Canny[1] algoritmasının kenar sonuçları ile karşılaştırılır.

Year 2005, Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1, - , 24.06.2016

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA37GF79HR
Journal Section Makaleler(Araştırma)
Authors

F. Talu

Y. Tatar This is me

Publication Date June 24, 2016
Published in Issue Year 2005 Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1

Cite

APA Talu, F., & Tatar, Y. (2016). Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi, 1(1).
AMA Talu F, Tatar Y. Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru. TBV-BBMD. June 2016;1(1).
Chicago Talu, F., and Y. Tatar. “Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş Bir Kenar Çıkarma Motoru”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi 1, no. 1 (June 2016).
EndNote Talu F, Tatar Y (June 1, 2016) Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi 1 1
IEEE F. Talu and Y. Tatar, “Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru”, TBV-BBMD, vol. 1, no. 1, 2016.
ISNAD Talu, F. - Tatar, Y. “Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş Bir Kenar Çıkarma Motoru”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi 1/1 (June 2016).
JAMA Talu F, Tatar Y. Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru. TBV-BBMD. 2016;1.
MLA Talu, F. and Y. Tatar. “Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş Bir Kenar Çıkarma Motoru”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi, vol. 1, no. 1, 2016.
Vancouver Talu F, Tatar Y. Model Tabanlı Yapay Sinir Ağı Kullanarak Geliştirilmiş bir Kenar Çıkarma Motoru. TBV-BBMD. 2016;1(1).

Article Acceptance

Use user registration/login to upload articles online.

The acceptance process of the articles sent to the journal consists of the following stages:

1. Each submitted article is sent to at least two referees at the first stage.

2. Referee appointments are made by the journal editors. There are approximately 200 referees in the referee pool of the journal and these referees are classified according to their areas of interest. Each referee is sent an article on the subject he is interested in. The selection of the arbitrator is done in a way that does not cause any conflict of interest.

3. In the articles sent to the referees, the names of the authors are closed.

4. Referees are explained how to evaluate an article and are asked to fill in the evaluation form shown below.

5. The articles in which two referees give positive opinion are subjected to similarity review by the editors. The similarity in the articles is expected to be less than 25%.

6. A paper that has passed all stages is reviewed by the editor in terms of language and presentation, and necessary corrections and improvements are made. If necessary, the authors are notified of the situation.

0

.   This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.