Fikret Karataş profil resmi
Fikret Karataş Prof. Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın 29 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 26 TR Dizin Atıf 37
29 Yayın
3 Hakemlik
26 CrossRef Atıf
37 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1937

Yayınlar

0

320

0

100

0

153

0

169

0

386

0

570

0

289

0

974

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 943

0

943

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

0

1031

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 842

0

842

1

1937

0

2760

0

2010

0

5932

0

2719

0

2224

0

2694

Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar: Fikret Karataş , İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6345

0

6345

Yayınlar

3

0

266

2

0

974

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 943

1

0

943

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

1

0

1031

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 842

1

0

842

3

0

2010

2

0

5932

2

0

2719

7

0

2224

1

0

2694

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.