Hatice Şanlıdere Aloğlu profil resmi
Hatice Şanlıdere Aloğlu Prof. Dr. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 23
6 Yayın
7 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

795

0

469

KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar: Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu , Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

0

2566

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3772

0

3772

Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel, Hatice Şanlıdere Aloğlu , Zübeyde Öner , Ezgi Demir Özer, Fatih Gültekin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1532

0

1532

Yayınlar

1

0

469

KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar: Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu , Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

6

0

2566

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.