Kübra Sultan Özdemir profil resmi
Kübra Sultan Özdemir Dr. Öğr. Üyesi KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 1
4 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

PROBİYOTİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN YÖNTEMLER VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Müzeyyen Kalfazade, Kübra Sultan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22054
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 458

0

1

458

Yayınlar

PROBİYOTİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN YÖNTEMLER VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Müzeyyen Kalfazade, Kübra Sultan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22054
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 458

1

458

0

1026

0

1195

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

1195

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.