avatar
Meryem Akoğlan Kozak Prof. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 34 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 32 TR Dizin Atıf 19
34 Yayın
20 Hakemlik
32 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm Turizm Yönetimi

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

1

2

1923

Gezilecek Yerlerin Tanıtımında Sosyal Medya Fenomenlerinin Rolü
DOI: 10.32572/guntad.1128382
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

1

2

852

Lunaparkların “Pierre Bourdieu Sosyolojisi “ Üzerinden Değerlendirilmesi
DOI: 10.17123/atad.786087
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3014

0

2

3014

Tarihsel Süreç İçinde Turizm Paradigması
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Savaş Evren , Onur Çakır
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20559

0

2

20559

Turizm İşletmelerinde Kırılganlıklar: Karşılaştırmalı Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.420600
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

3

1

1403

Yayınlar

Temizliğin Sosyal Tarihi Üzerine
DOI: 10.32958/gastoria.1401397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 529

0

529

0

421

1

1310

Gezilecek Yerlerin Tanıtımında Sosyal Medya Fenomenlerinin Rolü
DOI: 10.32572/guntad.1128382
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

2

852

0

815

1

568

2

1923

Kavramsal Çıkarımlar Üzerinden Frigya Vadisinin Fijital Tasarımı
DOI: 10.32572/guntad.997495
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 595

1

595

2

3014

0

852

“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Bilge Baltalı
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2267

0

2267

Çocuk Gözüyle Turizm: Turizm Karikatürleri Üzerinden Bir Değerlendirme
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Özlem Özkeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 834

1

834

0

7565

Fizyonomi ve Otel İşletmelerinde Yılın/Ayın Personeli Üzerinde Bir Uygulama
Yayın Bilgisi: 2020 , İş ve İnsan Dergisi
DOI: 10.18394/iid.663731
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1362

0

1362

Capturing Museum Experience with Emotional Transfer Theory
DOI: 10.30519/ahtr.599199
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 820

1

820

1

2308

0

2646

1

1403

1

5083

Bilgi İfşası (Whistleblowing) ve Etik İkilem Üzerine Çıkarımlar
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Sibel Şahin
DOI: 10.17123/atad.435726
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

1

1743

0

1910

Dinamik Yeteneklerin Stratejik Planı Aracılığıyla Analizi: Bir Kamu Kurumu Örneği
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Ece Doğantan
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4451

0

4451

1

843

2013 TÜRK KÜLTÜR BAŞKENTİ OLMASININ ARDINDAN ESKİŞEHİR
DOI: 10.31795/baunsobed.645233
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1220

1

1220

Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar
Yazarlar: Hande Türkoğlu, Meryem Akoğlan Kozak
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 976

1

976

Tarihsel Süreç İçinde Turizm Paradigması
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Savaş Evren , Onur Çakır
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20559

2

20559

İş Analizinin Yönetim Yaklaşımları İçindeki Önemi
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Oya Yazıcılar
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

0

0

0

1113

Otel İşletmelerinde Housekeeping Departmanının Ekonomik Denetimi
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Gökçe Şahin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 597

0

597

0

1315

Yayınlar

Fenomenolojik Sosyoloji Öncüllerinin Turizm Alanyazın Üzerinden Değerlendirilmesi
DOI: 10.17123/atad.1240030
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1310

1

1

1310

Gezilecek Yerlerin Tanıtımında Sosyal Medya Fenomenlerinin Rolü
DOI: 10.32572/guntad.1128382
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

1

2

852

1

2

1923

Turizm İşletmelerinde Kırılganlıklar: Karşılaştırmalı Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.420600
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

3

1

1403

2

1

5083

Bilgi İfşası (Whistleblowing) ve Etik İkilem Üzerine Çıkarımlar
Yazarlar: Meryem Akoğlan Kozak , Sibel Şahin
DOI: 10.17123/atad.435726
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

1

1

1743

3

0

2244

2013 TÜRK KÜLTÜR BAŞKENTİ OLMASININ ARDINDAN ESKİŞEHİR
DOI: 10.31795/baunsobed.645233
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1220

2

1

1220

6

1

4572

Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar
Yazarlar: Hande Türkoğlu, Meryem Akoğlan Kozak
DOI: -
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 976

1

1

976

8

1

5082

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.